Our Testimonial

Check Out These Results From Other Clients Who Have Already Build Their Dream Homes By Choosing Us

Featured in:

“I cari designer yang kita tengok tu nampak mahal, nampak mewah, nampak berkualiti yang kalau kita ketuk-ketuk tu tak bunyi lah belakang dia.”

Founder Noir Beauty & Health

“Kalau I ada nak buat apa-apa rumah pun lepas ni, akan cari IDW. Mereka dengar kehendak kita, mungkin apa yang kita nak tu tak sesuai, tapi they comeback with better solution & idea”

Pn. Nora

“Rumah sebelum ini saya buat ID sendiri, cuma bila takde kepakaran nampak mcm lain, tapi bila ada yang pakar mcm IDW buat, hasilnya di luar imaginasi! Wow ini kah rumahku?”

Pn. Silawati

“Rumah saya ke ni? Nak nangis lah Nadia! Cantik sangat!! Dah tujuh tahun dengan pemandangan yg sama. Cukup puas hati”

Ninie Nisa

“Subhanallah cantik sangat! Wow alhamdulillah, ini mcm dah berubah 360 darjah. To be honest beyond our expextation”

Norman Kamim & Memey Suhaiza

“Ada touch of kotemporari, ummi suka, situ pun cantik!”

Ummi Nazeera

IDW Design Customer Review - Ummi Nazirah
IDW Design Home Owner Review - Datin Dr Halina
IDW Design Customer Review - Mat Dan
IDW Design Home Owner Review - Pn Zila
IDW Design Customer Review - Datin Norul
IDW Design Home Owner Review - Pn Nora
IDW Design Customer Review - Yusof Gajah
IDW Design Customer Review - Sukur Ibrahim
IDW Design Customer Review - Ahmad Hashimi
IDW Design Customer Review - Pn Marini
IDW Design Customer Review - Pn Nisa
IDW Design Home Owner Review - Pn Ummu Sulaim
IDW Design Home Owner Review - Pn Nafisah
IDW Design Home Owner Review - Memey Suhaiza