Logo IDW Design
IDW Office Phone Number

IDW ONE-STOP LINKS

Navigate our web quicker with one-stop links. Please select by tapping one of the links below

50 TIPS TO CREATE AN AMAZING HOUSE LIKE AN INTERIOR DESIGNER (OUR SECRET PLAYBOOK)

Interior Design Checklist Before During After Renovation

7 checklist during-before-after renoVation that every home owner must know

Renovation Budget Calculator

Calculate Your House Renovation Cost In Less Than 30 Second USING OUR ONLINE CALCULATOR

LOOKING FOR "RARE" & AFFORDABLE FURNITURE FOR YOUR HOMES? SHOP NOW AT IDW HOMES

ready to design your dream homes? book exclusive consultation session with idw now!

We featured in:

CHECK OUT OUR CLIENTS WHO HAVE ALREADY BUILD THEIR DREAM HOMES WITH IDW…

“I cari designer yang kita tengok tu nampak mahal, nampak mewah, nampak berkualiti yang kalau kita ketuk-ketuk tu tak bunyi lah belakang dia.”

Founder Noir Beauty & Health

“Kalau I ada nak buat apa-apa rumah pun lepas ni, akan cari IDW. Mereka dengar kehendak kita, mungkin apa yang kita nak tu tak sesuai, tapi they comeback with better solution & idea”

Pn. Nora

“Rumah sebelum ini saya buat ID sendiri, cuma bila takde kepakaran nampak mcm lain, tapi bila ada yang pakar mcm IDW buat, hasilnya di luar imaginasi! Wow ini kah rumahku?”

Pn. Silawati

“Rumah saya ke ni? Nak nangis lah Nadia! Cantik sangat!! Dah tujuh tahun dengan pemandangan yg sama. Cukup puas hati”

Ninie Nisa

“Subhanallah cantik sangat! Wow alhamdulillah, ini mcm dah berubah 360 darjah. To be honest beyond our expextation”

Norman Kamim & Memey Suhaiza

“Memang hebat! Hebat! Cantik sungguh.. Terkejut!”

Dr. Sheikh Muszaphar Shukor

© 2020 IDW Design. All Rights Reserved