tahniah, kami akan email checklist anda dalam masa 2 minit.

(jika tiada, sila periksa ruang Social atau promotion)

tawaran khas untuk mereka yang mahukan idea renovasi rumah
Dapatkan IDW Design Collection Pada Harga Promo Sekarang
Hanya RM297 untuk 200 Design termasuk lukisan pelan (Cuma RM2 setiap satu lukisan pelan, memang berbaloi)
Rancang renovasi rumah gaya profesional sekarang
Ingatkan renovasi rumah ni mudah, tapi bila nak mula, tak ada idea dan tak tahu nak refer mana
Semua pemilik rumah inginkan rumah yang cantik

Kalau boleh nak nampak macam hotel dan sales gallery

Tapi tak semua ada kepakaran nak deko rumah macam Interior Designer

Deko rumah ni bukan semudah beli perabot, letak wallpaper dan wainscoating sahaja

Banyak faktor lain kena ambil kira

Contohnya pemilihan warna dinding, pemilihan lampu, dan pemilihan perabot yang praktikal

Kalau abaikan semua ni , bukan sahaja tak dapat deko idaman, duit pun melayang sebab salah beli perabot dan terpaksa rancang semula
Alangkah bestnya kalau renovasi rumah ni semudah ABC
Bayangkan kalau deko rumah ni semudah pilih gambar dan tunjuk pada kontraktor

Kan mudah, tak perlu pening kepala nak rancang susunan perabot, buat lukisan pelan dan simulasi 3D

Pilih je design yang kita suka. Copy and paste untuk rumah kita
Macam mana nak dapatkan hasil renovasi yang nampak profesional ?
Pertama sekali anda perlukan idea dan konsep

Kedua, anda perlu ada lukisan 2D, lukisan 3D dan lukisan pelan lengkap (detail drawing)

Kebiasaannya, kos untuk menyiapkan semua ini adalah RM10-RM15 untuk satu square feet

Contohnya jika anda nak deko rumah bersaiz 850sqft, paling kurang anda kena sediakan RM8500

Kami tahu ini bukanlah yang mampu milik untuk semua orang
Inilah sebabnya kami hasilkan Buku IDW Design Collection
Misi kami di IDW adalah untuk mengubah hidup semua owner rumah melalui hiasan dalaman

Inilah sebabnya kami hasilkan buku ini

Dengan pengalaman kami selama 14 tahun dalam industri hiasan dalaman, kami kumpulkan design menarik yang boleh di guna oleh semua pemilik rumah

Tak kira anda owner rumah apartment, teres mahupun banglo mewah

Buku ini sesuai dengan semua jenis rumah dan layout

MEMPERKENALKAN

Dihasilkan oleh Firma Interior Design Profesional

Buku IDW Design Collection ini dicipta khas untuk pemilik rumah yang nak reka rumah idaman tanpa perlu hire interior designer.

Mempunyai Lebih 200+ Design Eksklusif…

…tapi, bukan itu saja. Sebab setiap satu rekaan dilengkapi dengan..

4 ITEM PENTING DALAM BUKU INI

200 DESIGN AREA
Template hardcopy eksklusif design area yang sesuai dengan struktur rumah di Malaysia, menggunakan idea & konsep design yang kontemporari.
200 Design Area “How To Steal This Look”
3D INTERIOR DESIGN
Lebih dari 200 idea dan konsep dalam bentuk 3D render untuk anda pilih sebagai design yang kena dengan citarasa di hati.
Salah satu 3D Interior Design dari 200 pilihan
2D DESIGN FLOOR PLAN
Floor plan struktur bentuk ruang dalaman rumah untuk bantu anda “visualise” bagaimana rumah impian anda bakal di renovasikan.
Floor Plan maksimakan penggunaan ruang
DETAIL DRAWING
Drawing lengkap reka ruang dalaman untuk kontraktor, tak perlu tambah modal untuk lukis drawing baru, hanya “plug & play”.
Detail Drawing yang teliti dari semua sudut
Cara guna yang sangat ‘SIMPLE & EASY’

3 STEP SAHAJA!

Pilih dari 200 design area yang disediakan dalam template hardcopy IDW Design Collection.
Hantar design dan detail drawing pada kontraktor terpilih untuk mendapatkan sebut harga.
Kontraktor akan ubah mengikut sudut ruang dalam rumah anda menggunakan design yang anda pilih dan sedia untuk pembinaan.

KINI LEBIH MUDAH, CEPAT & JIMAT

Dengan buku IDW Design Collection ini, anda boleh terus gunakan 3D Interior Design, 2D Layout Plan dan Detail Drawing pada mana-mana kontraktor untuk membina rumah impian anda.

Untuk lebih mudah, hanya scan ‘QR code’ yang ada pada setiap design dan hantar link kepada kontraktor.
200 Design Area yang disediakan di dalam buku ini dapat membantu anda untuk memilih mengikut citarasa dan ukuran ruang dalaman yang tepat dan teliti.
INI KELEBIHAN BILA ANDA GUNA IDW DESIGN COLLECTION
Proses renovasi rumah idaman lebih cepat, boleh guna template hardcopy 200+ area design ni terus pada kontraktor. Best kan?
Tak perlu habiskan masa untuk fikirkan konsep yang ideal dengan reka ruang dalaman rumah impian anda dari kosong lagi.
Dapat ilmu dalam reka bentuk dalaman dan tak risau lagi di tipu oleh janji-janji manis pereka design & kontraktor.
Boleh “visualise” reka ruang dalaman rumah tanpa perlu keluarkan duit lebih untuk kos 3D dari designer.

APA KATA CLIENT IDW

“The thing about IDW is that mereka dengar kita punya feedback,and they react to it accordingly. Definitely 5 bintang”
Cik Elma – Precint 14, Putrajaya

“Not the first and last untuk ambil IDW” – Pn. Athirah – Elmina West, Denai Alam

“Memang puashati lah, semua yang datang cakap rumah ni cantik”
Pn. Wan Natasha – Bandar Seri Putra, Kajang

INI HASIL YANG ANDA AKAN DAPAT LEPAS GUNA BUKU INI

Nafas baru! Lepas ni balik dari kerja dah tak pening. Paling best bila masuk rumah yang di renovasi mengikut citarasa hati, tenang je rasa…
Dah tak rasa segan nak ajak tetamu datang ke rumah, nak buat meeting atau dinner pun tak ada masalah. Paling meriah time perayaan berkumpul dengan family!
Try and Error? Kenapa perlu lalu error kalau boleh dapat  panduan dari 200 design sebelum renovation!
Fasa kehidupan berubah, tapi bila dapat design rumah yang praktikal ni senang, tak payah nak fikir untuk ubah sangat struktur reka dalaman tu.
Untuk yang perlu, lebih mudah untuk mula plan belanjawan renovasi design seterusnya dengan template hardcopy 200 design area mengikut kesesuaian.
Mengenai IDW

IDr Hj Lokman Hakim & IDr Hjh Rabiatul Adawiyah

(Founder IDW)


Buku ini diterbitkan oleh IDW Design & Build (IDW).

IDW adalah sebuah firma Hiasan Dalaman yang mempunyai pengalaman selama 14 tahun dalam bidang hiasan dalaman di Malaysia

Visi dan misi IDW adalah "Transforming space, transforming life"

Dengan misi dan visi tersebut, IDW berhasrat untuk berkongsi pengetahuan dengan lebih ramai pemilik rumah melalui perkongsian buku ini

Kami berharap buku ini dapat membantu pemilik rumah meningkatkan lagi kualiti hidup mereka.

KENAPA INI MASA YANG TERBAIK UNTUK DAPATKAN BUKU INI

Anda akan dapat 3 BONUS istimewa (bernilai RM600)

3 Bonus yang akan bantu anda deko rumah

BONUS 1 (Bernilai RM200)

50 Tips Deko Rumah IDW - 50 Tips cara deko rumah dari pemilihan warna, pemilihan lampu dan aksesori rumah

BONUS 2 (Bernilai RM200)

7 Checklist Sebelum, Semasa dan Selepas Renovasi sebagai panduan untuk anda mengurus kerja renovasi kontraktor

BONUS 3 (Bernilai RM200)

Majalah Mingguan IDW, memberikan idea terkini setiap minggu supaya hiasan dalaman anda sentiasa up to date

Klik Link Di Bawah Dan Mulakan Renovasi Rumah Anda Sekarang

© Copyright IDW 2022. All Rights Reserved | Privacy Policy | Terms & Conditions
IDW Design