Logo IDW Design
IDW Office Phone Number

IDW CONSULTATION SESSION

DATE : 1/5/2020 – 31/5/2020

TIME : 9.00AM – 4.00PM

SLOT : 30 MINUTE CONSULTATION / SESSION

LOCATION : HEADQUATERS IDW DESIGN SDN BHD

ADDRESS : 36, JALAN KRISTAL J7/J, SEKSYEN 7, 40000 SHAH ALAM, SELANGOR.

*This consultation session will be done using phone call during Restriction Movement Order (RMO) until 31th August 2020

HURRY UP! FREE SESSION IS LIMITED
Minute
Second

RESERVE YOUR SEAT NOW BY FILL OUT THE FORM BELOW

BOOKING CALENDER

Featured in:

CHECK OUT THESE RESULTS FROM OTHER CLIENTS WHO HAVE ALREADY BUILD THEIR DREAM HOMES BY CHOOSING US…

“I cari designer yang kita tengok tu nampak mahal, nampak mewah, nampak berkualiti yang kalau kita ketuk-ketuk tu tak bunyi lah belakang dia.”

Founder Noir Beauty & Health

“Kalau I ada nak buat apa-apa rumah pun lepas ni, akan cari IDW. Mereka dengar kehendak kita, mungkin apa yang kita nak tu tak sesuai, tapi they comeback with better solution & idea”

Pn. Nora

“Rumah sebelum ini saya buat ID sendiri, cuma bila takde kepakaran nampak mcm lain, tapi bila ada yang pakar mcm IDW buat, hasilnya di luar imaginasi! Wow ini kah rumahku?”

Pn. Silawati

“Rumah saya ke ni? Nak nangis lah Nadia! Cantik sangat!! Dah tujuh tahun dengan pemandangan yg sama. Cukup puas hati”

Ninie Nisa

“Subhanallah cantik sangat! Wow alhamdulillah, ini mcm dah berubah 360 darjah. To be honest beyond our expextation”

Norman Kamim & Memey Suhaiza

“Memang hebat! Hebat! Cantik sungguh.. Terkejut!”

Dr. Sheikh Muszaphar Shukor

© 2020 IDW Design. All Rights Reserved

Read More